GYIK

GYIK

GYIK

belépés menete

Kedves Vendégünk!

1. Egyszerű bejelentkezés a Victory Fitness konditerembe az EASY CHECK-IN-re kattintva
2. Használd az EASY CHECK-IN lehetőséget a Victory Fitness mobilalkalmazásunkban, így léphetsz be gyorsan a konditermünkbe.
3. Először aktiváld a beállítást az alkalmazásban, majd közvetlenül a bejáratnál használd a tagsági kártya menüpontot (QR-kód) a bejelentkezéshez.
4. Olvasd el a szabályzatot, majd aktiváld a szolgáltatást egyetlen kattintással
5. Kész vagy! Mostantól beléphetsz a QR-kóddal az edzőtermünkbe.
Kattints és töltsd le az alkalmazást

AHOL MINDEN ADOTT EGY JÓ EDZÉSHEZ!

VICTORY FITNESS NAGYKANIZSA

Házirendünkben foglaltak a Victory Fitness Club területén tartózkodó, továbbá a klub szolgáltatásait igénybe vevő minden vendégre kötelező érvényűek. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend elfogadását is jelentik.

MI A START BÉRLET?

A start bérlet kiváltására a még nem regisztrált vendégek jogosultak. A vásárlástól számított 30 napig érvényes a 4 alkalom, a konditerem használatára és a csoportos órák látogatására is feljogosít, továbbá használható vele a szaunánk is.

MI A GOLD BÉRLET?

A Gold bérlet egy 1 éves bérlet konstrukció, folyamatos fizetési kötelezettséggel. Az első alkalommal az első havi bérlet árán felül, kauciót kell fizetni, ami az utolsó két hónap bérlet ára. Ez a biztosíték arra az esetre, ha valaki idő előtt megszakítja a bérlet fizetési kötelezettségét.

HOL TUDOK BEJELENTKEZNI AZ ÓRÁKRA?

Érvényes bérlettel az applikációban az órarend menüpont alatt lehetséges.

SZAUNA HASZNÁLATA BENNE VAN A BÉRLET ÁRÁBAN?

igen

LAKAT RENDSZER

Szekrényeink lakattal zárhatóak! Ha még nem jártál nálunk, akkor az első látogatásod alkalmával ingyenesen biztosítunk számodra egy lakatot, amit az edzés végén visszakérünk. Következő alkalomtól bérelni vagy vásárolni tudsz recepciónkon. Természetesen ha hozol saját lakatot akkor azt is tudod használni.

SZEKRÉNY

Éjszakára a szekrényeken tilos lakatot hagyni. Kivéve ha rendelkezel szekrény bérléssel. Ezt a recepción lehet igényelni.