Órarend

Órarend

Órarend

Spinning

A spinning a 2022-es év csoportos órája, amit Neked is ki kell próbálni! Nem csak egy edzés, hanem az egyik legegészségesebb kardio program, egy minden korban elkezdhető mozgásforma. Kikapcsolás a mindennapi stresszből, feltöltődés, ami után fizikailag elfáradva, de fejben megerősödve térsz vissza a dolgokhoz. A spinning egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is.

Gerinctréning

Ezen az órán a fókusz a gerinc ízületeinek alapos átmozgatásán és a gerinc működésében résztvevő izmok erősítésén van. Az óra célja az ülő-, és számítógépes, modern életmódból adódó gerincproblémák megelőzése, illetve a már kialakult helytelen testtartásból adódó problémák megszüntetése, testtartás javítása.

Core Training

Intenzív óratípus, melynek speciális gyakorlatai a csípőtől egészen a vállakig alaposan megdolgoztatják a tartó izmainkat. Instabil környezet és változatos eszközhasználat (bosu, gumikötél, kettlebell, csúszka, medicin labda, fitball labda stb) jellemzi az órát, fókusz a törzsizmok erősítésén és fejlesztésén, valamint a gerinc stabilizálásán van.

Mobilizáció és nyújtás

Egy óra kellemes szellemi- és fizikai ellazulás, ahol dinamikus és statikus nyújtó technikákat váltogatva alaposan átmozgatjuk az ízületeket, nyújtjuk a rövidülésre hajlamos izmokat. Hatására enyhül az ízületi merevség, egészséges mértékben nő az ízületi mozgásterjedelem, rugalmasabbá válnak az izmok.

Kangoo

A Kangoo egy dinamikus kardio edzésforma ami erősíti a tüdőt és a szívet.A cipo kialakításának köszönhetően izület kímélő hatása van. Segítségével 40%-kal több zsírégető hatás érhető el, mint más óratípusoknál. A cipő mindezek mellett kitűnő rehabilitációs eszköz is.